Hoe smerig kan de politiek zijn?

In de foto zien wij de maoïstische socialist Harry van Bommel in het Nederlandse Tweede Kamer samen met een aanhanger van de terroristische organisatie in Egypte die vroeger als de moslim Broeders bekend stond.

Dat een Egyptische terrorist het teken van de terreur en verderf zaaien maakt, is begrijpelijk, dat hoort er bij. Maar dat Harry van Bommel, de voorman van de partij die tegen bemoeienis van religie in de politiek en andersom dezelfde symbool met zijn hand maakt, is wel een bewijs dat die Harry niet meer en niet minder dan een onbeschofte opportunist is die maar een principe kent en dat is: het doel heiligt de middelen!, maar wij hebben in Egypte vroeger geleerd dat een eerlijke doel heiligt alleen maar een eerlijke middel.

Harry van Bommel denkt hiermee de stemmen van de moslims te winnen, een groot domkop, hij weet niet dat de moslims tegen alles wat socialistisch of communistisch is! erger nog, de meest aanhangers van de MB, ook in Nederland, behoren tot de politieke analfabeten, de uitkering trekkers, de ten onrecht zich ziek melden om een uitkering te krijgen en toch ergens anders gaan werken, kijk naar de demonstranten van de MB zelf om te zien hoe de islam op zijn best beleden wordt.

Wij zijn hard bezig om de mensen in de Arabische Lente Landen te vertellen wat democratie is, en dat in een democratie iedereen het recht heeft op vrijheid van meningsuiting, vrijheid van religie, vrijheid van politieke overtuiging en geen discriminatie op grond van culturele, etnische of seksuele geaardheid. Daarbij hoort de scheiding van Kerk en Staat.

De socialistische van Bommel, schijnt blijkbaar hierop van mening te zijn veranderd!, en geeft nota bene in de Nederlandse Tweede Kamer, een “goede” voorbeeld aan de in Nederland woonachtige moslim extremisten die de scheiding van Kerk en Staat niet erkennen, erger nog, zij erkennen geen heerschappij van niet moslims, hij zal de eerst zijn die zijn kop zou verliezen mocht de moslim extremisten aan de macht komen, hij is niet alleen “geen moslim” maar ook ongelovig, zo zien de moslim extremisten dat! ik zou zeggen: sterkte mee meneer van Bommel.

Meneer van Bommel, er is een Egyptische spreekwoord die zegt: Als je niet schaamt, dan mag je doen wat je wilt. U laat onze zien hoe smerig de politiek kan zijn, het zal veel tijd kosten om de mensen in de Arabische landen duidelijk te maken, dat democratie in het westen niet de democratie van meneer van Bommel is.

Ibrahim Farouk

In de foto boven, de terroristen vriend Harry van Bommel en een vertegenwoordiger van de Egyptische terroristen met het teken van de verraad en terreur.

Back to top button
Close